MODISALT Holding


MONDISALT Holding de peste 10 ani se ocupa de comercializarea sarii industriale si alimentare pe piata din Romania cat si in alte tari din teritoriul UE.

Odata cu evolutia pietii din Romania SC MONDISALT HOLDING SRL s-a axat si pe importul sari marine.

Sarea marina importata de noi are o concentratie ridicata de NaCl, ea fiind unul din produsele cele mai bune de pe piata cu o concentratie de NaCl mai mare de 99%. Sarea este obtinuta printr-un proces tehnologic avansat.
 

MONDISALT Holding este reprezentantul oficial si exclusiv pe teritoriul Romaniei a celui mai mare combinat din Europa specializat in extractia sarii de mina – Intreprinderea de Stat „Artyomsol” din Ucraina, a sarii granulate cat si a multor categorii de sare extrafina.

 Noi furnizam sarea curata si ecologica produsa din componente naturale avand o mare concentratie de NaCl (Clorura de Sodiu) intre 97,7% - 98,5%. Calitatea sarii corespunde criteriilor internationale de siguranta in vigoare si normelor medico-sanitare.

Politica firmei noastre este bazata pe contactul direct cu firmele ce ne pot reprezenta pe tot teritoriul Romaniei. Noi mentinem relatii stranse cu clientii printr-un flexibil si competitiv sistem de preturi, diverse tipuri de ambalaje folosite cat si prin termenul de livrare rapid catre depozitele clientilor.

MODISALT Holding

Noi garantam aprovizionarea cu orice produs cerut de clientii nostri. Livrarile noastre de sare au o panta crescatoare, fapt ce reiese din continua cooperare cu clienti noi.

Sistenul logistic ce il folosim include livrari pe calea ferata, livrari cu ajutorul autocamioanelor cat si transportul naval pentru asigurarea livrarii in orice loc din Europa.

Sunteti bineveniti in speranta unei cat mai bune colaborari de ambele parti!

MONDISALT Holding

Larex

/images/larex-mare-iodat.jpg

/images/larex-mare-neiodat.jpg
MODISALT Holding

 

Copyright © 2018 MONDISALT Holding. Toate drepturile rezervate.